Ostvarite kontakt

Imate pitanja za nas?

Posjetite nas

Prijavite se na našu Newsletter listu

* obavezna polja

Pravni ekspert doo. Nespa doo.

Izdavač i zvanični distributer “Kataloga propisa”.

Katalog propisa 2016 - Logo Nespa computers

Društvo za kompjuterski inženjering i izdavaštvo Nespa computers osnovano je 1995. godine. Djelatnost preduzeća je projektovanje, izrada i prodaja softvera, kao i usluga iz oblasti prava i pravne regulative u domenu pravne informatike.

Od 1995. godine kompanija Nespa computers bavi se izdavanjem softvera/elektronske publikacije „Katalog propisa“.

Sa ponosom možemo istaći da je „Katalog propisa“ jedini crnogorski brendirani komercijalni softver koji se na tržištu nalazi već više od 20 godina, i koji se svakodnevno koristi u velikom broju kompanija u Crnoj Gori.

 

Katalog propisa 2016 - Logo Pravni ekspert

Danas se „Katalog propisa“ može naći na računarima najvećeg broja eksperata iz oblasti prava, računovodstva, finansija, ali i inženjera i ostalih zaposlenih u okviru brojnih privatnih kompanija ili organa državne uprave.

Osim pouzdanog poslovnog alata, vizija preduzeća je da „Katalog propisa“ bude kompletna pravna podrška, pa je stoga softver podržan velikim brojem dodatnih usluga.

Upravo iz ovog razloga kompanija Nespa computers je, 2014. godine, potpisala ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa društvom Pravni ekspert doo, koje korisnicima „Kataloga propisa“ pruža usluge korisničke i tehničke podrške, ali i širok spektar ostalih zahtjeva.